• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 20MVL Electric Vertical Mast Work Lift 794cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

78 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model20MVL
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren78 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, efficiënte hoogwerker om je projecten naar nieuwe hoogten te brengen? Overweeg dan deze elektrische JLG 20MVL verticale mast hoogwerker uit 2011. Deze compacte en duurzame machine heeft een werkhoogte van 794 cm en een platformhoogte van 594 cm, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Ingevouwen zijn de afmetingen 145 cm in lengte en 79 cm in breedte, waardoor het eenvoudig te vervoeren en op te bergen is. De liftcapaciteit van 160 kg stelt je in staat om met gemak materialen en gereedschappen te vervoeren.

Deze hoogwerker is uitgerust met een 24V elektrische motor die op batterijen werkt, inclusief geïntegreerde batterijlader. Bovendien beschikt de machine over solide, niet-markerende banden waardoor je geen sporen achterlaat bij het verplaatsen op gevoelige oppervlakken. Een bijkomend voordeel is dat de machine slechts 78 uur op de teller heeft staan, dus hij heeft nog vele productieve jaren in zich.

Let wel, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Betrouwbaarheid, mobiliteit en gebruiksgemak, dat zijn de kenmerken van deze JLG 20MVL verticale mast hoogwerker. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde foto's of een productvideo op onze website. Let op, prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1050 kg

Vergelijkbare machines