• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 2030ES Electric Scissor Work Lift 810cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

958 uur

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model2030ES
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren958 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte hoogwerker, dan is de JLG 2030ES elektrische schaarhoogwerker een uitstekende keuze. Gebouwd om te presteren en ontworpen voor comfort, is deze machine een perfecte aanvulling voor elke werkplek die vereist dat je de hoogte in gaat.

Met een werkhoogte van 810 cm en een platformhoogte van 610 cm biedt deze hoogwerker de hoogte die je nodig hebt om jouw werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Het platform meet 230 cm x 76 cm, een aanzienlijk oppervlak om je benodigdheden en uitrusting op te plaatsen. De uitschuifbare roldek biedt een extra 90 cm ruimte, wat deze hoogwerker nog veelzijdiger maakt.

Deze JLG hoogwerker beschikt over een krachtige elektrische motor en wordt aangedreven door vier 6V batterijpakketten. De machine is uitgerust met een geïntegreerde batterijlader voor gemakkelijk en efficiënt opladen. Zijn lege gewicht is 1990Kg, en hij behoudt een stabiele en veilige hefcapaciteit van maximaal 360Kg.

Aan veiligheid worden geen concessies gedaan; niet alleen is het model compact met een breedte van 76 cm en een lengte van 230 cm, maar de grijze, markeringsvrije banden zorgen ervoor dat je je kunt verplaatsen zonder sporen achter te laten.

Deze JLG hoogwerker heeft 958 uur op de teller, wat het een bewezen en betrouwbaard model maakt. Gebouwd in 2006 en voorzien van een CE-keurmerk, maakt dit een betrouwbare keuze. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om topprestaties te leveren, zodat je met vertrouwen aan elke taak kunt beginnen.

Let op: alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering. De specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1990 kg

Vergelijkbare machines