• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mustang AL106 Wheel Loader 4WD Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1.248 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMustang
ModelAL106
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren1.248 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare miniwiellader? Overweeg dan deze Mustang AL106. Deze compacte krachtpatser is uitgerust met een 4WD-aandrijving en een 17,4kW / 23,3HP Yanmar dieselmotor: krachtig en toch zuinig.

Deze machine, gebouwd in 2015, heeft slechts 1248 uren op de teller en is daarmee goed ingelopen zonder uitgeput te zijn. Hij is verder uitgerust met een comfortabele ergonomische stoel om de werkuren zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij deze wiellader is de voorste bak van 97cm breed inbegrepen, zodat je meteen aan het werk kunt. Met zijn waterkoeling, maak je je geen zorgen om oververhitting, zelfs niet tijdens zware klussen.

Met een gewicht van 1691 kg en afmetingen van 356Lx105Wx233H centimeter (met bak), is hij groot genoeg om serieuze ladingen mee te verplaatsen, maar compact genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren en te vervoeren. En zoals te verwachten van een machine van dit kaliber, is deze CE-gecertificeerd.

Loop je graag geen onnodige risico's? Goed nieuws: we hebben meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website. Bekijk ze eens voordat je besluit. Let op: prijs is exclusief BTW.

We zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur. Bezoek ons dan: we helpen je graag verder.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1691 kg

Vergelijkbare machines