• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS-4069BE Bi-Energy Scissor Work Lift 1412cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

81 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS-4069BE
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren81 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare hoogwerker? Neem dan even de tijd om deze Genie GS-4069BE Hybrid Bi-Energy Scissor Work Lift in overweging te nemen. Deze machine uit 2019 heeft slechts 81 werkuren op de teller staan.

De GS-4069BE is een hybride schaarhoogwerker, aangedreven door zowel elektriciteit als een 6.7PK Kohler dieselgenerator. Deze combinatie zorgt voor optimale prestaties onder diverse werkomstandigheden. Wat het terrein ook is, deze hoogwerker is berekend op de taak dankzij zijn ruwterrein-capaciteit en niet-markerende ruwe terreinbanden.

Met een werkhoogte van maar liefst 1412cm en een platformhoogte van 1212cm kunnen je teamleden veilig en comfortabel werken op grote hoogtes. Bovendien kan de GS-4069BE rijden op volle hoogte, wat de efficiëntie op de werf kan vergroten.

De hoogwerker is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals proportionele lift- en rijbediening, positieve tractiecontrole en regeneratief remmen. Ook beschikt deze over een voorste trillingsas en een uitschuifbaar platform van 152cm, wat een groter werkgebied mogelijk maakt. De machine heeft een hefvermogen van 363Kg, en het verlengde gedeelte van het platform kan tot 136Kg dragen.

De Genie GS-4069BE weegt 5459Kg en wordt aangedreven door een 48V DC systeem met acht 6V batterijen. Deze batterijen kunnen makkelijk worden opgeladen met de inbegrepen geïntegreerde batterijlader.

Voor nog meer veiligheid en stabiliteit is deze hoogwerker uitgerust met jacklegs. En voor gebruiksgemak en veilige transportatie worden de machineafmetingen 376cm lang, 175cm breed en 208cm hoog met de veiligheidrails omlaag.

Deze Genie GS-4069BE voldoet aan de CE-normen en wordt geleverd met een kopie van de CE-Conformiteitsverklaring. Met zijn indrukwekkende functies en betrouwbare prestatie loont het zeker de moeite om deze machine nader te bestuderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5459 kg

Vergelijkbare machines