• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Snorkel S3219E Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

92 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSnorkel
ModelS3219E
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren92 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die optimaal presteert op jouw werkterrein? Laat ons je dan voorstellen aan de Snorkel S3219E, een elektrische schaarlift die bekend staat om zijn superieure prestaties en duurzaamheid.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 779 cm en een platformhoogte van 579 cm kan deze machine je veilig en efficiënt naar hogere gebieden brengen die anders moeilijk bereikbaar zijn. Daarnaast beschikt de Snorkel S3219E over een uitschuifbaar platform, met een lengte van 91 cm, waardoor je meer ruimte hebt om comfortabel te werken. Ook significant is de draagkracht van 250 kg, wat betekent dat je al je noodzakelijke tools en apparatuur zonder problemen kunt meenemen.

Deze specifieke Snorkel S3219E heeft slechts 92 uur op de teller en is gebouwd in 03-2022, wat betekent dat hij zo goed als nieuw is en klaar voor nog vele jaren dienst. De machine is aangedreven door een elektrische motor en werkt op 4 stuks geïntegreerde 6V-batterijen. Een ingebouwde batterijlader zorgt voor extra gebruiksgemak.

Als je je zorgen maakt over het achterlaten van sporen op je werkplek, geen zorgen! De Snorkel S3219E is uitgerust met niet-markerende banden om ervoor te zorgen dat je vloer in onberispelijke staat blijft.

Dit model is natuurlijk ook CE-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. Wij geloven sterk in transparantie en nauwkeurigheid; alle gewichten en afmetingen die we je geven zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar kunnen licht variëren.

Kom zelf de Snorkel S3219E bekijken en ervaren. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Het weekend zijn we gesloten. Kan je niet wachten? Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze fantastische machine. Graag tot snel!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1611 kg

Vergelijkbare machines