• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano SP Electric Vertical Mast Work Lift 450

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNano SP
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verover nieuwe hoogten met deze Power Tower Nano SP. Deze zelfrijdende hoogwerker is een essentieel stuk gereedschap voor al je verticale werkzaamheden. Geproduceerd in 2016, heeft deze machine nog heel wat te bieden.

Met een werkbereik van 450 cm en platformhoogte van 250 cm krijg je eenvoudig toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen. Het platform van 100 cm x 73 cm biedt voldoende ruimte voor jou en je gereedschap, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 150 cm x 73 cm voor extra ruimte. De machine kan een indrukwekkende 200 kg aan gewicht dragen.

Deze hoogwerker is niet alleen functioneel, maar ook draagbaar en efficiënt. Het heeft een ingebouwde 24V elektrische motor met batterijpakket en een geïntegreerde batterijlader. De hoogwerker is slechts 75 cm breed, waardoor het gemakkelijk in krappe ruimtes kan manoeuvreren. Met een gewicht van 478 kg is het ook relatief licht en makkelijk te transporteren.

Deze Power Tower Nano SP is in uitstekende staat - alle foto's en specifieke details zijn te vinden op onze website. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, gesloten in het weekend. Neem contact met ons op voor meer informatie. Weet dat alle gewichten en maten bij benadering zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht478 kg

Vergelijkbare machines