• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano Electric Vertical Mast Work Lift 450cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
Modelnano
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Power Tower Nano Push Around Electric Vertical Mast Work Lift is een compacte en lichte machine, perfect om elke klus op hoogte met gemak te klaren. Met een werkhoogte van 4,5 meter en een plateahoogte van 2,5 meter is dit de ideale machine voor de kleine tot middelgrote klussen. Het platform van 1 meter bij 73 cm biedt voldoende ruimte om veilig en comfortabel te kunnen werken.

Dankzij de compacte afmetingen (1,59 meter hoogte wanneer ingeklapt en 1,4 meter lengte) en het lichte gewicht van 285 kg is deze machine eenvoudig te vervoeren. Toch is de liftcapaciteit indrukwekkend: 200 kg. De 12V elektrische motor, aangedreven door een 12V batterij, zorgt voor een krachtige, betrouwbare en duurzame prestatie. De geïntegreerde batterijlader zorgt voor extra gemak en efficiëntie.

Deze Power Tower Nano is gebouwd in 2014 en draagt serienummer 18790114C. De machine is CE-gecertificeerd en verkeert in uitstekende staat. Raadpleeg onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en onder voorbehoud van fouten. De prijs is exclusief BTW. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en van 13:00-17:00 u.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht285 kg

Vergelijkbare machines