• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

POWER TOWER PECO VERTICAL WORK LIFT 350CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelPECO
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de macht van de Power Tower Peco-Lift, een loodrechte masthoogwerker die een revolutie betekent in laag niveau toegangsmechanismen. Het is makkelijk, snel en efficiënt te gebruiken - je stapt er gewoon in en draait aan de hendel. Extra handig is dat de Power Tower Peco-lift geen batterijen vereist, dus je hoeft je geen zorgen te maken over opladen of zuurlekkages.

Dit model bereikt een werkhoogte van 350cm, met een platformhoogte van 150cm. De afmetingen van het platform zijn 72cm x 60cm, bieden ruim voldoende ruimte voor al je benodigdheden. In opgevouwen toestand meet de machine 155cm in hoogte, 99cm in lengte en 70cm in breedte, waardoor het gemakkelijk kan worden opgeslagen.

De liftcapaciteit van 150kg en een leeggewicht van 180kg zorgen voor zorgeloze bediening en mobiliteit. Daarnaast is deze Power Tower uit 2013 CE-gecertificeerd. Hij draagt het serienummer 9231713G en is nog in uitstekende staat.

Betrouwbare specificaties zijn gegarandeerd, hoewel deze onderhevig zijn aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving en kunnen onderhevig zijn aan fouten. Neem de tijd om gedetailleerde foto's en productvideo's op onze website te bekijken voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht180 kg