• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HAULOTTE QUICK UP 14 ELECTRIC VERTICAL MAST WORKLIFT 1430CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelQUICK UP 14
Bouwjaar2015
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een hoogwaardige hoogwerker die jouw werk op hoogte veilig en efficiënt maakt? Overweeg dan deze splinternieuwe, ongebruikte Haulotte Quick Up 14.

Deze Haulotte Quick Up 14 (QU14) is een verticale mast push-around werk lift uit 2015, en hoewel hij nog nooit is gebruikt, staat hij al een tijdje in opslag. Hierdoor heeft hij wel wat kleine krassen opgelopen, maar dat doet niets af aan zijn prestaties.

Het is gemakkelijk om deze hoogwerker te installeren en in te stellen. Hij is ontworpen om te werken op kwetsbare ondergronden, dankzij zijn lage gewicht van ongeveer 480Kg. Met een werkhoogte van 1430cm en een platformhoogte van 1230cm stelt deze hoogwerker je in staat om veilig op grote hoogten te werken. En met een platformgrootte van 66cm x 68cm heb je voldoende ruimte om jouw gereedschap kwijt te kunnen. Er is zelfs een stroomaansluiting in de mand voor je gereedschap.

De Haulotte Quick Up 14 is uitgerust met een elektrische motor die werkt op 230Volt AC en zijn liftcapaciteit bedraagt 136Kg. Als je hem niet gebruikt, kun je hem gemakkelijk opbergen. Volledig neergeklapt meet hij 280cm hoog, 147cm lang en 80cm breed.

De hoogwerker wordt geleverd met een CE-certificaat, een verklaring van overeenstemming met de CE en een gebruikershandleiding. En hoewel hij nog nooit is gebruikt, heeft hij enkele krassen en schade opgelopen tijdens opslag en transport.

Zie voor meer gedetailleerde foto's en video onze website. Of beter nog, kom langs. We zijn open van maandag tot vrijdag van 08:30 - 12:00 uur en van 13:00 - 17:00 uur (we zijn gesloten op zaterdag en zondag).
Vertrouw op kwaliteit en efficiency met de Haulotte Quick Up 14 – altijd klaar voor jouw klus op hoogte.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht480 kg

Vergelijkbare machines