• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HAULOTTE QUICK UP 14 ELECTRIC VERTICAL MAST WORKLIFT 1430CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelQUICK UP 14
Bouwjaar2015
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik de hoogte in met deze gloednieuwe en ongebruikte Haulotte Quick Up 14 QU14 verticale mast duwende werkhoogwerker. Hoewel in 2015 geproduceerd, heeft deze machine nooit eerder een job gedaan en dat maakt het een uitstekende toevoeging aan je werkterrein.

De Haulotte Quick Up 14 QU14 is een draagbare hoogwerker die met gemak tot 1430 cm kan reiken, met een stevig platform dat je tot 1230 cm omhoog tilt. De platformgrootte van 66 cm x 68 cm biedt voldoende ruimte om je veilig en comfortabel te voelen op hoogte. Bovendien is er een stroomaansluiting in de mand aangebracht, waardoor het gebruik van elektrisch gereedschap een fluitje van een cent is.

Gebouwd om te manoeuvreren op kwetsbare terreinen dankzij zijn lichte gewicht van ongeveer 480 kg, blinkt deze hoogwerker uit in mobiliteit. De compacte afmetingen van 147 cm lang en 80 cm breed, en volledig neergelaten 280 cm hoog, maken het transport eenvoudig. En met een liftcapaciteit van 136 kg kan je met gemak al je essentiële gereedschappen en materialen naar boven meenemen.

De wendbaarheid van deze hoogwerker wordt gecombineerd met de betrouwbaarheid van een elektrische motor die op 230-Volt wisselstroom werkt. Daarnaast bevat het pakket CE-Conformiteitsverklaring en -certificering, een gebruikershandleiding en alle handles op zijn plaats.

Merk op dat dit gloednieuwe en ongebruikte model enkele krassen en beschadigingen heeft door opslag en transport, maar dit heeft geen invloed op de prestaties of veiligheid van de machine.

Voor meer gedetailleerde foto's en video's van deze Haulotte Quick Up 14 QU14 hoogwerker, neem een kijkje op onze website.

Laat deze kans niet liggen om een betrouwbare en efficiënte hoogwerker in huis te halen. De Haulotte Quick Up 14 QU14 is klaar voor gebruik wanneer jij dat bent.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht480 kg

Vergelijkbare machines