• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

UPRIGHT SL30SL DIESEL 4X4 SCISSOR SPEED-LEVEL WORKLIFT 11M

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkUpRight
ModelSL30SL
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze betrouwbare en efficiënte UpRight SL30SL hoogwerker wacht klaar om al je werkzaamheden op hoogte te realiseren. Met zijn indrukwekkende maximale werkhoogte van 1100cm en een platformhoogte van 900cm is geen enkele klus meer een torenhoog probleem.

Het unieke Auto SPEED-LEVEL functie zorgt ervoor dat deze machine kan werken op ongelijk terrein en zelfs dan automatisch nivelleert. Dankzij de 4x4 aandrijving met hydraulische motoren, is geen enkel terrein te zwaar voor de SL30SL. Verder biedt deze hoogwerker auto-nivellering aan beide zijden tot 13 graden en voor en achter tot 9 graden.

Het platform zelf is royaal met afmetingen van 423cm x 172cm, en een liftcapaciteit van 590kg waardoor meerdere personen en materialen eenvoudig de hoogte in kunnen. Ondanks de robuuste capaciteiten, heeft de machine een relatief laag leeggewicht van 3350kg.

Aangedreven door een duurzame Diesel Perkins 3-cilinder motor, die watergekoeld is, kan deze hoogwerker op vrijwel elk projectterrein presteren. Geproduceerd in 2008, is dit model CE-gecertificeerd en geleverd met een kopie van de CE-conformiteitsverklaring.

Let op: deze machine werkt alleen vanuit de bovenste bedieningsbox; de bedieningsknoppen op de grond werken niet. Het maximale stijgvermogen is 35%. De verzendingsafmetingen zijn 439cm in lengte, 213cm in breedte en 260cm in hoogte.

Kom tijdens werkdagen van 8:30-12:00 en van 13:00-17:00 langs om deze veelzijdige UpRight SL30SL zelf in actie te zien. Let wel, de officiële gewichten en afmetingen zijn bij benadering en onderhevig aan verandering en fouten zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3350 kg

Vergelijkbare machines