• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HAULOTTE STAR 10 ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 1000CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

491 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelSTAR 10
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren491 uur

Omschrijving

Trakteer jezelf op de vrijheid van verticale beweging met deze Haulotte Star 10 hoogwerker. Deze ijzeren reus, geproduceerd in 2012, heeft een uitstekende manoeuvreerbaarheid om zelfs de meest benauwde locaties met gemak te bereiken. Zijn proportionele bedieningselementen bieden soepele en geleidelijke bewegingen. Verder beschikt hij over een smalle draaicirkel, waardoor hij met gemak door nauwe gangen manoeuvreert. Zijn verticale jib biedt betere toegang tot de werkplek, met een bereik dat zich uitstrekt tot 3 meter.

Deze hoogwerker komt met een stahoogte van 1000 cm, met een platformhoogte van 800 cm. Het platform zelf biedt voldoende werkruimte met afmetingen van 99 cm x 67 cm. Met een liftcapaciteit van 230 kg biedt hij je de mogelijkheid om met het nodige gereedschap op hoogte te werken.

Geproduceerd met betrouwbaarheid in het achterhoofd, is deze hoogwerker robuust en gemakkelijk te onderhouden. Zijn lage gewicht van 2735 kg zorgt voor langere werkcycli en hij wordt aangedreven door een 24V batterij, met een geïntegreerde batterijlader. De hoogwerker heeft maar 491 uur op de teller staan, wat op zich al getuigt van zijn vermogen.

Let wel, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. En de specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en onderhevig zijn aan fouten. De hoogwerker is CE-gecertificeerd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2735 kg

Vergelijkbare machines