• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLE LED SOLAR TOWER LIGHT 2X25W

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLE
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

De TRIME X-POLE is een mobiele verlichtingstoren die is ontworpen om de uitdagingen van de meest veeleisende omgevingen te weerstaan. Dit model is uitbegrepen met twee krachtige 25W LED-lampen, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote bouwprojecten.

Deze verlichtingstoren is uitgerust met een hoogwaardig geïntegreerd zonnepaneel van 130W. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke, continue stroomvoorziening, waardoor er geen bedrading nodig is en er minder stroom verbruikt wordt.

De X-POLE is daarnaast uitgerust met een geavanceerde controller en een PIR-bewegings- en lichtsensor die de energie-efficiëntie verder maximaliseren. De ingebouwde LiFe PO04 Lithium-Ion accupack biedt betrouwbaarheid en duurzaamheid, zelfs in zware omstandigheden.

Vervaardigd van verzinkt staal, beschikt deze toren over een robuuste constructie die bestand is tegen corrosie en zware weersomstandigheden. De heftruckaansluitingen zorgen voor gemakkelijke beweging op uw bouwplaats en de 5-delige handmatige mast kan worden uitgeschoven tot een maximale hoogte van 550cm.

De compacte transportmaten van 150cm lengte, 60cm breedte en 236cm hoogte, in combinatie met het gewicht van 400kg, maken het verplaatsen en plaatsen van deze unit een fluitje van een cent.

Deze TRIME X-POLE is gebouwd in 2020 en is CE-gecertificeerd. Het serienummer van het model is 560200049.

We staan altijd voor je klaar op werkdagen van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Zorg dat je deze duurzame, betrouwbare en energie-efficiënte oplossing niet misloopt. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde foto's of een productfilm op onze website.

Let op: alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering. Bovenstaande specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines