• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HAULOTTE STAR 10 ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 1000CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

716 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelSTAR 10
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren716 uur

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en wendbaarheid van de Haulotte Star 10 verticale masthoogwerker. Deze machine, vervaardigd in 2012, is ontworpen voor de meest krappe ruimtes en biedt een soepele en progressieve besturing dankzij de proportionele bedieningselementen. Met een minimale draaicirkel en een verticale jib voor betere toegankelijkheid tot je werkgebied (3 meter bereik), verbetert deze hoogwerker zowel je bereik als je efficiëntie.

De machine wordt aangedreven door een elektrische motor en een 24V-batterijpakket, met een geïntegreerde batterijlader om langer te kunnen werken. Daarnaast is hij in staat om op volle hoogte te rijden en heeft hij een laag machinegewicht, wat langere werkcycli mogelijk maakt.

De Haulotte Star 10 biedt een werkhoogte van 10 meter, met een platformhoogte van 8 meter. De platformafmetingen zijn 99 cm bij 67 cm en het heeft een hefvermogen van 230 kg.

Ook na een gebruik van 716 uur blijft deze hoogwerker robuust, betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden. Het is bovendien CE-gecertificeerd, wat de veiligheid en kwaliteit van de machine garandeert.

Dankzij zijn compacte afmetingen - stahoogte 199 cm, gestalde lengte 270 cm en breedte 100 cm - en een leeggewicht van 2735 kg, is de Star 10 eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. De machine heeft stevige, niet-markerende banden die goed presteren op de meeste oppervlakken.

Neem een ​​kijkje op onze website voor gedetailleerdere foto's en een productfilm van deze hoogwaardige hoogwerker.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2735 kg

Vergelijkbare machines