• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SKYJACK SJ16 ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 675CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

172 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ16
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren172 uur

Omschrijving

De Skyjack SJ16 is een verticale mast-hoogwerker perfect voor al je grote hoogtewerkzaamheden. Vervaardigd in 2016, heeft deze hardwerkende machine slechts 172 werkuren op de teller staan.

Gericht op het bieden van betrouwbare service, heeft de Skyjack SJ16 een indrukwekkende werkhoogte van 675cm en een platformhoogte van 475cm. De royale platformafmetingen van 93cm x 69cm zorgen voor voldoende ruimte om comfortabel te werken.

Ondanks zijn robuuste service, is de Skyjack SJ16 compact als hij wordt opgeborgen. Met een opgevouwen hoogte van 179cm en een lengte van 137cm past deze hoogwerker gemakkelijk op de meeste opslaglocaties. Hij is ook gemakkelijk te manoeuvreren met zijn breedte van 76cm.

Deze machine is gebouwd om te presteren, met een tiltvermogen van 227kg kun je veel materialen en tools omhoog brengen. En met een hellingshoek van 30 graden is hij flexibel in te zetten op variërende terreinen. Om schade aan vloeren te voorkomen, zijn de banden solide en niet-markerend.

Aangedreven door een 24V elektrische motor met 4 stuks 6V batterijen, biedt de Skyjack SJ16 betrouwbare kracht voor je projecten. Een geïntegreerde batterijlader van 100-240V zorgt voor eenvoudig opladen op elke locatie.

Met CE-certificering en een gewicht van 966kg, biedt de Skyjack SJ16 compromisloze betrouwbaarheid en prestaties. Bekijk op onze website de gedetailleerde foto's en een productvideo voor meer inzicht.

Let op, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht966 kg

Vergelijkbare machines