• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SKYJACK SJIII-3219 ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 780CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

172 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-3219
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren172 uur

Omschrijving

Ga voor efficiëntie en veiligheid met deze Skyjack SJIII-3219 elektrische hoogwerker. Een solide machine uit 2017 met slechts 172 werkuren op de teller. Met een indrukwekkende maximale werkhoogte van 780 cm, en platformhoogte van 580 cm, geeft deze Skyjack je de hoogte die je nodig hebt voor comfortabel en veilig werken.

Deze hoogwerker is ontworpen met aandacht voor bruikbaarheid en functionaliteit. Een roldeur van 90 cm maakt het mogelijk om uit te breiden voor extra werkruimte, terwijl het binnenplatform van 160 cm x 70 cm voldoende ruimte biedt voor hulpmiddelen en mankracht. De platformhoogte als deze is ingeschoven, is een handelbare 100 cm, zodat hij gemakkelijk is bij het laden en transporteren.

Met een hefvermogen van 227 kg kun je met gemak zware ladingen beheren en dankzij het relatief lichte gewicht van 1312 kg is deze eenvoudig te verplaatsen en te hanteren. De compacte afmetingen (178 cm lang, 81 cm breed en 199 cm hoog) maken het gemakkelijk om de hoogwerker in bijna elke werkruimte in te passen.

Deze elektrische hoogwerker is uitgerust met grijze, niet-markerende banden en is CE-gecertificeerd, waardoor veiligheid en minimale verstoring van de ondergrond gegarandeerd is.

Let op: Alle gewichts- en maatgegevens zijn bij benadering. Opgave van specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1312 kg

Vergelijkbare machines