• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLAR SOLAR PANEL 50W LED TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLAR
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een duurzame en mobiele verlichtingsoplossing voor je bouwplaats? Dan introduceert Trime hun X-POLE 2x25W LED Solar Tower Light die efficiëntie en betrouwbaarheid samenbrengt. Dit uit 2020 daterende model, met serienummer 560200059, is uitgerust met een geïntegreerd 130W zonnepaneel dat zorgt voor een hoge energie-efficiëntie.

De geïntegreerde controller geeft je de mogelijkheid om het energiegebruik aan te passen en met de PIR-bewegings- en lichtsensor zorgt deze verlichtingstoren ervoor dat je altijd het juiste verlichtingsniveau hebt. Daarnaast beschikt deze toren over een geïntegreerde LiFe PO04 Lithium-Ion accupack voor extra gebruiksgemak.

Deze lichtmast, met 2x 25W LED-verlichting, is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft een handmatige mast met 5 secties die een maximale hoogte van 550cm kan bereiken.

De mobiele elektrische lichttoren is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de vorkheftrucksockets en met een transportmaat van 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm hoogte en een gewicht van 400kg, is het een handelbaar en praktisch hulpmiddel voor elke bouwplaats.

Dit product is CE-gecertificeerd en alle specificaties zijn onder voorbehoud van wijziging zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten. Voor meer gedetailleerde afbeeldingen of een productvideo kun je terecht op onze website.

Verlicht je werkzaamheden duurzaam en efficiënt met de Trime X-POLE 2x25W LED Solar Tower Light.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines