• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLAR SOLAR PANEL 50W LED TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLAR
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met de Trime X-Pole, een mobiele elektrische verlichtingstoren uit het bouwjaar 2020. Deze Tower Light is voorzien van een zeer efficiënt geïntegreerd zonnepaneel van 130W en twee LED lampen van elk 25W, ideaal voor klussen in de late uren.

De Trime X-Pole heeft een geïntegreerd bedieningspaneel dat het vermogen kan aanpassen. Bovendien is deze uitgerust met een PIR-beweging en lichtsensor, wat het gebruiksgemak alleen maar vergroot.

De verlichtingstoren is gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat zorgt voor een lange levensduur. Dankzij de geïntegreerde heftruckaansluitingen kan deze verlichtingstoren gemakkelijk worden verplaatst. De mast heeft een handmatige mast die een maximale hoogte van 550cm kan bereiken.

Compact in transportmodus, met de afmetingen van 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm hoogte, en een gewicht van 400kg, is deze machine eenvoudig te vervoeren naar de werkplek.

De Trime X-Pole is CE-gecertificeerd en de serienummer hiervan is 560200066. Voor meer gedetailleerde foto's of een productfilm, ga naar onze website.

Wil je de Trime X-Pole met eigen ogen zien en eventueel testen? We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden zijn we gesloten. Neem contact op om een afspraak te maken, zodat je zelf ervaart wat deze machine in zijn mars heeft.

Houd er rekening mee dat alle afmetingen en gewichten bij benadering zijn en dat specificaties onderhevig zijn aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines