• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLAR SOLAR PANEL 50W LED TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLAR
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze Trime X-Pole 2x25W LED Solar Tower Light. Dit is een mobiele elektrische verlichtingstoren, uitstekend voor een breed scala aan toepassingen. Geproduceerd in 2020, dit model biedt hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Wat deze toren uniek maakt, is het hoge-efficiëntie geïntegreerde 130W-zonnepaneel. Dit, samen met een ingebouwde controller die het vermogen kan aanpassen, maakt het een ongelooflijk zeer efficiënte eenheid.

Uitgerust met een PIR-bewegings- en lichtsensor, zal deze toren efficiënt verlichten wanneer en waar het nodig is. De verlichting bestaat uit 2x 25W LED-lampen, meer dan genoeg om je project goed verlicht te krijgen.

Gebouwd met gegalvaniseerd staal, is deze machine bestand tegen veel van de uitdagingen die het op een bouwplaats kan tegenkomen. Verplaatsing is eenvoudig, dankzij de vorkheftruckaansluitingen.

De toren heeft ook een handmatige mast met 5 secties die tot een maximumhoogte van 550cm reikt, voor superieure verlichtingsdekking. Met transportafmetingen van 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm hoogte en een gewicht van 400kg, is deze unit handig en gemakkelijk te vervoeren.

Het serienummer van deze machine is 560200054 en is CE-gecertificeerd. Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm. Houd er rekening mee dat de prijs exclusief BTW is. We zijn open van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Zoals met alle machines, zijn alle dimensies en gewichten bij benadering en zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig aan fouten. We kijken ernaar uit om je te helpen met deze geweldige machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines