• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLAR SOLAR PANEL 50W LED TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLAR
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Wil je ervoor zorgen dat je bouwproject altijd voldoende verlicht is, ongeacht de tijd van dag? Overweeg dan de Trime X-POLE. Dit is niet zomaar een lichtmast: het is er een die is voorzien van een hoge efficiëntie geïntegreerd 130W zonnepaneel, zodat je altijd kunt vertrouwen op een constante, betrouwbare bron van licht.

Zijn geïntegreerde controller geeft je de mogelijkheid om het vermogen aan te passen aan wat je nodig hebt en bevat bovendien een PIR-bewegings- en lichtsensor, waardoor je enige controle behoudt over het energieverbruik. De X-POLE is eveneens uitgerust met een LiFe PO04 Lithium-Ion batterij-pack, een betrouwbare en duurzame energiebron.

De Trime X-POLE is voorzien van 2 x 25W LED lampen, krachtig genoeg om elk project te verlichten. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is ontworpen voor gebruik in de meest uitdagende omstandigheden. Zijn heftruck-sockets maken het gemakkelijk te verplaatsen op jouw bouwterrein.

Dit model, uit het jaar 2020 met serienummer 560200056, biedt je een 5-sectie handmatige mast met een maximale hoogte van 550 cm. Dit betekent dat je de hoogte kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

En geen zorgen over transport. De Trime X-POLE is compact met afmetingen van 150 cm lengte, 60 cm breedte en 236 cm hoogte. Hij weegt 400 kg. De machine is CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan alle essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten van de Europese richtlijnen.

Neem een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm van deze lichtmast. Let op, de prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines