• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SKYJACK SJ16 ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 675CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

187 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ16
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren187 uur

Omschrijving

Ontdek de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Skyjack SJ16, een verticale mast werkplatform uit 2014. Met een werkhoogte van 675 cm en een platformhoogte van 475 cm, is deze hoogwerker ontworpen om verschillende soorten werk efficiënt en veilig uit te voeren.

Met zijn compacte afmetingen van 137 cm lengte wanneer opgeborgen en 76 cm breedte, is deze machine gemakkelijk te manoeuvreren en op te slaan. Ondanks zijn compacte grootte, heeft de Skyjack SJ16 een hefvermogen van 227 kg en is hij in staat om een helling van 30 graden te beklimmen, waardoor hij uiterst functioneel en veelzijdig is.

Het platform, met afmetingen van 93 cm x 69 cm, biedt voldoende ruimte om op comfortabele wijze te werken. De machine is voorzien van massieve, niet-markerende banden en een elektrische motor van 24V, gevoed door 4 stuks 6V batterijen. Met een ingebouwde batterijlader van 100-240V, hoeft u zich geen zorgen te maken over de energievoorziening.

Daarnaast heeft deze Skyjack SJ16 slechts 187 bedrijfsuren op de teller, wat duidt op een machine in uitstekende staat. Hij is CE-gecertificeerd, wat een niveau van veiligheid en kwaliteit garandeert dat voldoet aan de Europese normen.

Verken de veelzijdigheid van deze Skyjack SJ16 hoogwerker en ontdek hoe het uw werkzaamheden kan vergemakkelijken en efficiënter kan maken. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo. En onthoudt: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen en onderhevig zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht980 kg