• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 779CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

228 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren228 uur

Omschrijving

Voor de kritische professional bieden we deze hoogwaardige elektrische schaarhoogwerker van het merk JLG, met als type 6RS. De hoogwerker heeft slechts 228 bedrijfsuren op de teller en is geproduceerd in 2014 met het serienummer B200015774. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie.

De JLG 6RS heeft een indrukwekkende werkhoogte van 779cm en een platformhoogte van 579cm. Ondanks deze hoogtes blijft de machine stabiel, dankzij zijn robuuste constructie en uitstekende gewichtsverdeling. De totale lengte van de machine is 207cm en de breedte is 81cm, wat de hoogwerker zeer manoeuvreerbaar maakt op compacte locaties.

Het platform zelf biedt een afmeting van 182x69cm intern met een handige platformverlenging van 71cm. Hierdoor heb je voldoende werkruimte om comfortabel en veilig te werken. Ongeacht de taak, de JLG 6RS kan een indrukwekkend gewicht van 230 kg aan.

Wat betreft de aandrijving wordt de JLG 6RS aangedreven door een elektrische motor met 4 stuks 6V batterijen. De machine heeft een ingebouwde lader, dus laadproblemen zullen nooit een probleem zijn. De niet-markerende banden zorgen ervoor dat je geen sporen achterlaat op de werkvloer.

Bovendien is de JLG 6RS CE-gecertificeerd, wat bevestigt dat deze hoogwerker voldoet aan de essentiële veiligheids- en gezondheidsnormen. Het is van belang om te benadrukken dat de hoogwerker een leeggewicht heeft van 1563 kg - een belofte van stabiliteit en duurzaamheid.

Interesse om de JLG 6RS zelf te ervaren? We staan de hele week van maandag tot en met vrijdag open van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Let op: we zijn gesloten op zaterdag en zondag. We horen graag van je om een bezichtiging te plannen en alle overige details door te nemen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1563 kg

Vergelijkbare machines