• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte hoogwerker die gemakkelijk te verplaatsen, te vervoeren en te bedienen is? Maak kennis met de elektrische mini schaarlift van NSG, de POP UP NSG0283. Dit is de kleinste schaarlift ter wereld, maar onderschat zijn capaciteiten niet.

De NSG Pop Up heeft een werkhoogte van 363 cm en een platformhoogte van 163 cm. Met een totale lengte van 113 cm, een breedte van 70 cm en een hoogte van 164 cm is deze mini schaarlift ontworpen om makkelijk te manoeuvreren in beperkte ruimten of op locaties met strenge toegangsbeperkingen.

Deze hoogwerker heeft een leeggewicht van slechts 215 kg, wat het transport en de verplaatsing uiterst eenvoudig maakt. Maar laat je niet misleiden door zijn lichte gewicht, want deze mini schaarlift heeft een veilige werklast (SWL) van 240 kg.

De NSG POP UP NSG0283 wordt aangedreven door een elektrische motor met een 12V batterij voor een stille, emissievrije werking. Let op: een batterijlader wordt niet meegeleverd.

Deze machine werd gebouwd in 2005 en draagt het serienummer NSG0283. We nodigen je uit om op onze website gedetailleerde afbeeldingen en een productfilm te bekijken voor meer informatie.

Opgelet: alle vermelde gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en zijn onderhevig aan fouten. Ook willen we je erop wijzen dat de prijs niet inclusief btw is. Maak gebruik van onze openingstijden van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Ontdek de voordelen van de NSG POP UP NSG0283 mini schaarlift en ervaar zelf de compactheid, wendbaarheid en kracht van deze machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg