• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een compacte, makkelijk te bedienen hoogwerker? Overweeg dan de NSG Pop Up Mini schaarliften. Hoewel klein in omvang, kunnen deze machines indrukwekkende hoogtes bereiken met een maximale werkhoogte van 3,63 meter.

De het model dat we hier aanbieden, de NSG2053, is een ideaal hulpmiddel voor alle soorten hoogtewerk. Hij is makkelijk te manoeuvreren op krappe locaties dankzij zijn compacte afmetingen: een lengte van 113cm, breedte van 70cm en hoogte van 164cm.

Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 215 kg, beschikt de NSG2053 over een flinke liftcapaciteit van 240 kg. Hij is voorzien van een elektrische motor en inclusief een 12 volt batterij en bijbehorende oplader. Zo heb je alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Het apparaat stamt uit 2007, waarmee het bewijst dat de degelijke bouw en betrouwbare prestaties de tand des tijds kunnen doorstaan.

Bovendien is het een veilige keuze. De machine is CE-gecertificeerd wat betekent dat hij voldoet aan de essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten die door Europese richtlijnen zijn vastgesteld.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, flexibele en compacte hoogwerker, dan kan de NSG2053 precies zijn waar je naar op zoek bent. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. Kom gerust eens langs om deze functionele machine zelf te bekijken!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg