• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van de NSG POP UP ELECTRIC POPUP MINI SCISSOR LIFT NSG1522. Deze compacte hoogwerker uit 2007 is gemaakt om te presteren. Ondanks de geringe afmetingen - een lengte van 113cm, breedte van 70cm en een hoogte van 164cm - heeft dit model een groot vermogen. Dit vermogen manifesteert zich in het indrukwekkende hefvermogen van 240Kg en de werkhoogte van wel 363cm.

Deze mini schaarhoogwerker is de kleinste ter wereld. Dat maakt het voertuig bijzonder wendbaar en gemakkelijk te bedienen, zonder in te boeten op prestaties. Bovendien maakt het compacte formaat de hoogwerker gemakkelijk te transporteren.

Ondanks het lichte gewicht van slechts 215Kg, wordt veiligheid niet uit het oog verloren. Deze hoogwerker is dan ook voorzien van een elektrische motor, aangedreven door een 12V batterij. De batterijlader wordt meegeleverd zodat je altijd en overal aan de slag kunt.

Verder is de hoogwerker CE-gecertificeerd en altijd goed onderhouden. Bekijk meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website om een volledig beeld te krijgen van de mogelijkheden en de uitstekende staat van de machine.

Alle specificaties zijn bij benadering en onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, en onder voorbehoud van fouten. Bekijk de machines altijd zelf voordat je overgaat tot aankoop. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en van 13:00-17:00 uur, wij zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg