• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet je zinnen op de sky met deze compacte NSG Pop Up Electric PopUp Mini Scissor Lift NSG483. Slechts 363 cm hoog en met een gewicht van 215 kg, ben je verzekerd van een betrouwbare hoogwerker die je eenvoudig kunt manoeuvreren en vervoeren.

Deze hoogwerker is uitgerust met een elektrische schaarlift die je tot een werkhoogte van 363 cm tilt, perfect voor magazijnwerkzaamheden, schilderprojecten of elke andere klus hoog in de lucht. Het platform bevindt zich op een comfortabele hoogte van 163 cm en de complete unit heeft een compacte lengte van 113 cm, breedte van 70 cm en hoogte van 164 cm.

Kracht komt in dit geval in een verrassend licht pakket, met een maximaal hefvermogen van 240 kg. De schaarlift wordt aangedreven door een betrouwbare elektrische motor en een duurzame 12 V-batterij, die wordt meegeleverd met een oplader.

Gebouwd in 2005, deze NSG483 serienummer machine is CE-gecertificeerd en wordt zorgvuldig onderhouden om in optimale conditie te blijven. Gedetailleerde foto's en een productfilm zijn te vinden op onze website om je een beter beeld te geven van wat deze ongelooflijke hoogwerker je kan bieden.

Maak de job eenvoudiger en efficiënter met deze NSG Pop Up Electric PopUp Mini Scissor Lift NSG483. Kom ons bezoeken van maandag tot vrijdag tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur en ervaar hoe deze machine je werk naar een hoger niveau kan tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg