• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HAULOTTE STAR 10 ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 1000CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelSTAR 10
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze Haulotte Star 10, een verticale mast luchtwerkplatform van 2011 met een uitzonderlijk jib-bereik. Met zijn uitstekende wendbaarheid en smalle draaicirkel, is het een uitblinker, zelfs in de meest drukbevolkte gebieden. De proportionele bedieningen zorgen voor soepele, fijne bewegingen en de verticale jib vergroot de toegankelijkheid tot het werkgebied met een bereik van 3 meter.

Dankzij het lichte gewicht van de machine, kan je genieten van langere werkcycli. Daarnaast is de Haulotte Star 10 volledig op hoogte beweegbaar, dus geen tijdverspilling met het op en neer bewegen van je platform. De platformhoogte reikt tot 800cm met een maximaal werkhoogte van 1000cm, terwijl het compacte design met een gestouwde lengte van 270cm en een breedte van 100cm voor extra gemak zorgt.

Het platform meet 99cm x 67cm en heeft een platformcapaciteit van 230kg. De machine heeft een robuust en betrouwbaar ontwerp, maar is ook eenvoudig te onderhouden. Dankzij de 24V batterij en geïntegreerde batterijlader kan je zonder problemen werken. De massieve banden laten ook geen sporen achter en de machine heeft een leeg gewicht van 2735kg.

De Haulotte Star 10 wordt geleverd met een nieuwe urenteller en heeft het serienummer ME108900. Het is CE-gecertificeerd en is te zien op onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm. Houd er rekening mee dat alle gewichten en dimensies bij benadering zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig kunnen zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2735 kg