• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Kom eens kijken naar deze compacte en tegelijkertijd krachtige NSG Pop Up elektrische mini schaarlift, type NSG1484, het kleinste model schaarlift ter wereld. Dit is een machine uit het bouwjaar 2007 die perfect geschikt is voor werkzaamheden op hoogte tot 3,63 meter. Met een platformhoogte van 1,63 meter, een lengte van 1,13 meter, een breedte van 70 cm en een hoogte van 1,64 meter, brengt deze machine je gemakkelijk naar plekken die anders moeilijk te bereiken zouden zijn.

Deze schaarlift is eenvoudig te manoeuvreren, eenvoudig te transporteren en eenvoudig te bedienen. Met een leeggewicht van slechts 215 kg voegt het weinig extra gewicht toe aan je lading, maar met zijn veilige werklast (SWL) van 240 kg is het meer dan in staat om zwaardere lasten aan te pakken. Onder leiding van een elektrische motor werkt deze machine op een 12V batterij, die ook wordt geleverd met een oplader.

Met zijn serienummer NSG1484 is deze schaarlift CE-gecertificeerd en biedt hij de betrouwbare prestaties die je nodig hebt. Hoewel we uitgebreide zorg dragen voor onze productinformatie, kunnen gewichten en afmetingen iets variëren. Bekijk onze website voor meer gedetailleerde afbeeldingen en een productvideo van deze NSG schaarlift.

Bij interesse, je bent welkom voor een bezichtiging, wij zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Het weekend zijn wij gesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg