• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

GENIE GR-15 RUNABOUT ELECTRIC VERTICAL MAST LIFT 652CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

371 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGR-15
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren371 uur

Omschrijving

Houd je werk op hoog niveau met deze Genie GR-15 Runabout luchtwerkplatform. Deze verticale mast werklift is een krachtpatser, ontworpen om je daar te krijgen waar andere machines niet kunnen. Met een werkhoogte van 652 cm en een platformhoogte van 452 cm, overbrug je moeiteloos hoogtes.

Met zijn compacte afmetingen (157 cm in opgeborgen hoogte, 135 cm in lengte en slechts 75 cm breed) kan deze machine door smalle openingen en kleine ruimtes bewegen. Ondanks zijn klein formaat heeft het een indrukwekkende liftcapaciteit van 227 kg en een hellingvermogen van 30 graden.

Voor aangenaam werken op hoogte hebben de banden een stevig, niet-markerend materiaal dat voor een soepele rit zorgt. En ook goed om te weten: deze unit heeft slechts 371 werkuren, waardoor je veel gebruiksperiodes voor de boeg hebt, wat een grote meerwaarde is voor je investering.

Verder werkt deze werklift op een 24V elektrische motor, aangedreven door vier 6V batterijen en voorzien van een geïntegreerde batterijlader. En met een leeggewicht van ongeveer 1015 kg is deze machine gemakkelijk te manoeuvreren.

Zoals de serienummer GR07-8746 en de productiedatum 02-07 aangeven, is dit model de solide, betrouwbare technologie die je van Genie kunt verwachten. Het is CE-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de Europese regelgeving voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen veranderen.

Met deze Genie GR-15 Runabout luchtwerkplatform ben je klaar voor iedere klus op hoogte. Verhoog je productiviteit en bereik nieuwe hoogtes.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1015 kg

Vergelijkbare machines