• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG TOUCAN DUO VERTICAL ELECTRIC WORK LIFT 600CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelTOUCAN DUO
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met de JLG Toucan Duo, een hoogwerker die alles aankan. Gebouwd in 2006 en met een indrukwekkende werkhoogte van 600cm, maakt deze machine werk op hoogte een fluitje van een cent.

De platform operator kan comfortabel werken op een platform van 75cm x 65cm, met een capaciteit van 130KG. Daarnaast is de dubbele zij-ingang zo ontworpen dat je gemakkelijk toegang hebt tot de werkruimte.

Vergeet ook niet de praktische materiaalbak van 75cm x 50cm. Deze houdt al je gereedschap binnen handbereik en kan tot 70KG aan materiaal dragen.

Vervoer is ook geen probleem met deze hoogwerker. Met een lengte van slechts 165cm als hij is ingeklapt en een breedte van 78cm, zorgt de JLG Toucan Duo ervoor dat je van klus naar klus kunt rijden met gemak. Bovendien hebben de massieve niet-markerende banden nog veel leven in zich.

Het apparaat is uitgerust met een elektrische motor van 24V, aangedreven door diepe 6V cyclusbatterijen. Daarnaast heeft het geïntegreerde dubbele voltage batterijlader en twee 24V AC - 320W aandrijfmotoren, waardoor je langer kunt werken zonder onderbrekingen voor het opladen.

De JLG Toucan Duo is CE-gecertificeerd, met een kopie van de CE-Conformiteitsverklaring inbegrepen. Deze machine is klaar om op te stijgen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te helpen tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1000 kg

Vergelijkbare machines