• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG POP UP ELECTRIC PUSH SCISSOR WORK LIFT 363CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPOP UP
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Met zijn compacte formaat en indrukwekkende reikwijdte is de NSG POP UP elektrische mini schaarlift een onmisbare aanvulling op elke werkvloer. Met een minimale lengte van 113 cm, breedte van 70 cm en hoogte van 164 cm, is hij uitermate handig in kleine ruimtes. En, je kunt met gemak 240 kg omhoog tillen.

Dit model, met serienummer NSG0444, is gemaakt in 2005, maar staat nog steeds zijn mannetje. Ondanks zijn geringe gewicht van slechts 215 kg, biedt hij een werkhoogte van maar liefst 363 cm. Dat maakt hem geschikt voor uiteenlopende taken, van onderhoudswerkzaamheden tot het installeren van plafondverlichting.

En het beste deel? Geen gedoe met lastige bediening. Deze mini schaarlift is gemakkelijk te manoeuvreren, transporteren en bedienen dankzij de elektrische motor, aangedreven door een 12V batterij. Houd er alleen rekening mee dat er geen acculader inbegrepen is.

Neem een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

Met deze NSG POP UP elektrische mini schaarlift heb je een betrouwbaar werkpaard, ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Deze lift tilt niet alleen jouw projecten naar grotere hoogten, maar helpt jou en je team ook om veiliger en efficiënter te werken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg

Vergelijkbare machines