• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG POWER TOWER NANO 830P VERTICAL LIFT 450CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelPOWER TOWER NANO 830P
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

De JLG Nano 830P Power Tower is jouw betrouwbare metgezel in de lucht, ontwikkeld om jou overal bij te kunnen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 450cm, kun je gemakkelijk klussen uitvoeren op hoogte. En dankzij de platformhoogte van 250cm, kun je in alle comfort je werk doen.

Maar deze hoogwerker is niet alleen handig voor de gebruiker, maar ook voor de transporteur. Hij is compact van formaat en gewicht, waardoor hij eenvoudig te vervoeren is. Met een gestouwde hoogte van 159cm, een lengte van 140cm en een breedte van slechts 75cm, kun je hem met minimale inspanning verplaatsen.

Toch is compacte formaat geen belemmering voor zijn hefvermogen. Met een maximale belasting van 200 kg voldoet hij aan al jouw wensen.

Maar laat zijn gewicht van 285kg je niet afschrikken, de JLG Nano 830P wordt elektrisch aangedreven door een 12V motor en een 12V batterij. Deze is uitgerust met een geïntegreerde lader, zodat je nooit zonder stroom zit.

Gebouwd in 2017, met serie nummer 31010617C, is deze CE gecertificeerde JLG Nano 830P klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan jouw werkzaamheden.

Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn genoemd en dat de specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd en onderhevig kunnen zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht285 kg

Vergelijkbare machines