• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLE 2X25W LED SOLAR TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLE 2X25W
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar betrouwbare, duurzame verlichting voor je bouwproject? De Trime X-Pole is een mobiele elektrische verlichtingstoren die je zonder gedoe verplaatst. Dankzij het ingebouwde 130W zonnepaneel, hoef je je geen zorgen te maken over de energievoorziening. Daarnaast zorgt het gebruik van een LiFe PO04 lithium-ion batterijpakket voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Deze robuuste lichtmast is uitgevoerd met 2x 25W LED-lampen die elk hoekje van je bouwplaats verlichten. Het is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft heftrucksockets voor eenvoudige verplaatsbaarheid. De mast heeft een maximale hoogte van 550cm en een transportformaat van 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm hoogte.

Maar de Trime X-Pole biedt meer dan alleen verlichting. Het integreert een controller die het vermogen kan aanpassen en beschikt over een PIR-bewegings- en lichtsensor voor extra efficiëntie.

De Trime X-Pole is in 2021 gefabriceerd en draagt het serienummer 560210233. Hij is CE-gecertificeerd, wat wijst op zijn conformiteit met de gezondheids-, veiligheids- en milieunormen van de EU. Voor meer gedetailleerde foto's of een productfilm kun je onze website bezoeken.

Weet dat de afmetingen en gewichten bij benadering zijn en de specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Sluit je aan bij de gemeenschap van degenen die kiezen voor de Trime X-Pole voor hun projectverlichtingsbehoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines