• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRIME X-POLE 2X25W LED SOLAR TOWER LIGHT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-POLE 2X25W
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor extra verlichting op je bouwplaats? Bekijk dan eens deze Trime X-pole met 2x25W LED-lampen. Deze mobiele elektrische lichtmast uit 2021 is voorzien van een hoog rendement geïntegreerd zonnepaneel van 130W en een geïntegreerd controlesysteem waarmee je het vermogen kan aanpassen.

De lichtmast is voorzien van een PIR-bewegingssensor en lichtsensor. Voor de energieopslag beschikt de mast over een geïntegreerde LiFe PO04 Lithium-Ion batterij pack. De lichtmast is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft een vijfdelige handleiding mast met een maximale hoogte van 550cm.

Praktisch in gebruik, met heftruck pockets voor eenvoudige verplaatsing. Met een gewicht van 400kg en een transportafmeting van 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm breedte, is de mast eenvoudig te verplaatsen over de bouwplaats.

De lichtmast is CE-gecertificeerd en het serienummer is 560210240. Voor meer gedetailleerde foto's of een productvideo kun je terecht op onze website. Let op, alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines