• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Trime X-Pole 2x25W Led Solar Panel Tower Light

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrime
ModelX-Pole 2x25W Led Solar Panel Tower Light
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als licht de sleutel is tot succes bij jouw bouwprojecten, dan heb je de Trime X-Pole nodig. Dit mobiele elektrische verlichtingstorenmodel uit 2021 met serienummer 560210239 combineren we slim met kracht en technologie om jouw klus naar een hoger niveau te tillen.

Functies met de Trime X-Pole begin met een super efficiënt geïntegreerd 130W zonnepaneel, perfect voor het optimaal benutten van natuurlijke energie. Of dat nog niet genoeg is, heeft deze verlichtingstoren ook een ingebouwde controller die de stroomtoevoer regelt.

Het gebruiksgemak wordt verhoogd door de PIR-beweging en lichtsensor, opvallend toegevoegd aan deze krachtpatser. De geïntegreerde LiFe PO04 lithium-ionbatterijpakket zorgt voor een lichte, maar duurzame energiebron.

Hij biedt ook fantastische 2x 25W LED-lampen, die een heldere en consistente verlichtingsoplossing bieden. Deze machine, gemaakt van gegalvaniseerd staal, belooft zowel sterkte als duurzaamheid.

Met de handige heftruckaansluitingen is verplaatsing een fluitje van een cent. Behoefte aan verstelbare hoogte? Geen probleem. De vijfdelige handmatige mast biedt een maximale hoogte van 550 cm. En toch behoudt hij zijn imponeerbare compactheid met een transportgrootte van slechts 150cm lengte x 60cm breedte x 236cm hoogte.

Weeg je zorgen niet. Met een gewicht van 400 kg is deze Trime X-Pole gemakkelijk te hanteren. Daarbij is hij CE-gecertificeerd wat extra zekerheid geeft over de kwaliteit en veiligheid.

Kijk voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm op onze website. We zijn elke weekdag geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

Onthoud dat alle afmetingen en gewichten bij benadering zijn en dat specificaties kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg

Vergelijkbare machines