• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

POWER TOWER POWER TOWER NANO SP DRIVE VERTICAL LIFT 450CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNANO SP
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige en veilige hoogwerker? Maak kennis met de Power Tower Nano SP. Deze moderne, elektrische hoogwerker uit 2018 zorgt ervoor dat je met de grootste nauwkeurigheid iedere klus op hoogte kunt klaren.

De Power Tower Nano SP is meer dan in staat om zware lasten te tillen met een hefvermogen van 200 kg. Met een werkbereik van 4,5 meter en een platformhoogte van 2,5 meter zorgt deze machine ervoor dat je overal eenvoudig bij kunt. De stahoogte is slechts 1,59 meter en de lengte ingeklapt is 1,22 meter, waardoor de machine in vrijwel elke ruimte te gebruiken is.

Uniek aan de Power Tower Nano SP is de zelf-rijdende functie waardoor je je gemakkelijk en zelfstandig kunt verplaatsen. Het platform is ruim met afmetingen van 1 meter bij 73 cm en kan worden uitgebreid naar 1,5 meter bij 73 cm. Toch is de machine compact met een breedte van slechts 75 cm.

Ook over de motor hoef je je geen zorgen te maken. De hoogwerker wordt aangedreven door een 24V elektrische motor, inclusief accupakket. De machine komt met een geïntegreerde acculader. En, met een leeggewicht van 500 kg is de Power Tower Nano SP eenvoudig te verplaatsen.

Bovendien is de Power Tower Nano SP CE-gecertificeerd, het kenmerkend bewijs dat deze machine voldoet aan de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen. Mocht je de machine willen transporteren, hij meet slechts 120L x 73W x 159H cm en weegt ingepakt 500 kg.

Let op: bovenstaande specificaties zijn bij benadering en kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.
Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht500 kg

Vergelijkbare machines