• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 20MVL Electric Vertical Mast Work Lift 798cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

17 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model20MVL
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren17 uur

Omschrijving

Op zoek naar een efficiënte manier om veilig en stabiel op hoogte te werken? Overweeg dan deze JLG 20MVL verticale mast hoogwerker uit 2010. Met zijn compacte afmetingen en solide, niet-markerende banden kun je deze machine moeiteloos manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes en op gevoelige ondergronden.

Deze masthoogwerker heeft een werkhoogte van 798 cm en een platformhoogte van 598 cm. Het plateau, met afmetingen van 64 cm bij 56 cm, biedt voldoende ruimte voor jou en je benodigdheden. De stahoogte wanneer ingeklapt bedraagt 198 cm en de stawijdte 75 cm, waardoor hij eenvoudig te transporteren en op te slaan is.

Een bijkomend voordeel van deze hoogwerker is zijn hoge hefvermogen van 160 kg en zijn hellingvermogen van 20 graden, wat hem bijzonder veelzijdig maakt. De elektrische motor op 24V wordt aangedreven door vier 6V batterijen, met een geïntegreerde acculader voor extra gemak.

Let op: de gebruiksuren op de teller bedragen 17 uur, maar dit wordt niet gegarandeerd. De machine heeft ook geen CE-goedkeuring en de prijs is exclusief BTW.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en eenvoudig te bedienen hoogwerksysteem dat jou werk op hoogte veiliger en flexibeler maakt, dan is deze JLG 20MVL verticale mast hoogwerker een zeer interessante optie. Bekijk foto's en een gedetailleerde video van de machine op onze website.

Let op, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Bovengenoemde specificaties kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1050 kg

Vergelijkbare machines