• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano Vertical Mast Work Lift 450cm Defect / Incomplete

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNano
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwerker die compact en handig is om te verplaatsen? Overweeg de Power Tower Nano. Deze elektrische verticale mast werkhoogwerker bereikt een werkhoogte van 450 cm, ideaal voor het bereiken van moeilijke plaatsen in jouw project. Houd er rekening mee dat dit model niet compleet is en er zijn verschillende onderdelen missen.

Deze machine beschikt over een platform van 100 cm x 73 cm, groot genoeg om comfortabel te werken. De platformhoogte bedraagt 250 cm, en het apparaat in zijn geheel heeft een opberglengte van 140 cm en een hoogte van 159 cm wanneer het is opgeborgen, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te transporteren is.

Houd er rekening mee dat de lift een capaciteit van 200 kg heeft, terwijl hij zelf een leeggewicht van 285 kg heeft. Het apparaat wordt zonder batterij geleverd, maar heeft een geïntegreerde oplader voor gebruiksgemak.

Dit model Power Tower Nano is defect en incompleet, met verschillende ontbrekende onderdelen. De fabrieksplaat met daarop het serienummer en het fabricagejaar ontbreekt hierdoor zijn deze gegevens onbekend. Controleer de bijgevoegde afbeeldingen voor details over de ontbrekende onderdelen.

De Power Tower Nano is niet alleen compact en handig, maar ook CE-gecertificeerd, wat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Let op, de verkoopprijs is exclusief BTW. We nodigen je uit om, indien geïnteresseerd, meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website te bekijken.

Wees je er alstublieft van bewust dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen wijzigen en onderhevig zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht285 kg