• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA41PX Diesel 4x4x4 Articulated Boom Work Lift 4100cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

5.325 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA41PX Diesel 4x4x4 Articulated Boom Work Lift 4100cm
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren5.325 uur

Omschrijving

Ontdek de Haulotte HA41PX: een indrukwekkende en hoogwaardige boomlift die garant staat voor betrouwbare prestaties en flexibiliteit. Met deze hoogwerker haal je een werkelijke allrounder in huis, voorzien van een 4x4x4 all-wheel drive en all-wheel besturing.

De Haulotte HA41PX heeft een verbluffende werkhoogte van 4100cm, met een platformhoogte van 3900cm. Dit betekent dat je een brede reeks taken kunt uitvoeren, van installatiewerkzaamheden op hoogte tot constructiewerkzaamheden. Bovendien biedt de hoogwerker een horizontaal bereik van 1920cm en een "up and over" clearance van 1650cm, wat hem uiterst veelzijdig maakt in gebruik.

Het vermogen van deze machine wordt geleverd door een duurzame en betrouwbare Perkins-dieselmotor. Met een indrukwekkende capaciteit van 230KG in de mand, is het de ideale machine voor je team om veilig en eenvoudig op hoogte te werken.

Dankzij de draaihoek van 360 graden en een rijhoek van 40 graden, biedt de Haulotte meer dan voldoende manoeuvreerbaarheid voor elke klus. Ondanks zijn kracht en grootte, heeft de hoogwerker een overzichtelijke breedte van 253cm (330cm met uitgeschoven assen) en een opberg hoogte van 305cm.

Met 5325 bedrijfsuren op de teller, is deze Haulotte uit 2007 in prima staat. Bovendien is het apparaat CE-gecertificeerd, wat betekent dat het aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Specs en afmetingen zijn bij benadering en kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Voor gedetailleerde foto's of productvideo's kun je onze website bezoeken. Let op: de verkoopprijs is exclusief btw.

Ontdek hoe de Haulotte HA41PX je werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht23100 kg

Vergelijkbare machines