• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ammann Rammax 1575 Trench Compactor Roller 85cm NO REMOTE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

979 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAmmann
ModelRammax 1575 Trench Compactor Roller 85cm NO REMOTE
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren979 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare trilwals voor je project? Overweeg dan deze Ammann Rammax 1575. Deze krachtpatser uit 2014 heeft slechts 979 uur gedraaid, wat bevestigt dat hij klaar is voor vele extra uren hard werken.

Hoewel hij zijn afstandsbediening mist, start en loopt de motor zonder problemen. Dit betekent wel dat we de overige functies niet volledig kunnen testen, maar laat je niet afschrikken. In plaats daarvan, zie dit als een kans om deze machine te personaliseren en af te stemmen op je specifieke behoeften.

Met zijn twee rollen en een werkbreedte van 85cm is deze trilwals ideaal voor grondverdichting in greppels en op andere krappe plekken. Zijn sterke Yanmar 3-cilinder dieselmotor van 15 kW/20,4 HP geeft hem flink wat kracht en zijn hydrostatische transmissie zorgt voor een naadloze bediening. Bovendien kun je vertrouwen op zijn middelste stuurscharnier om ook in krappe bochten uitstekende prestaties te leveren.

Zijn relatief lichte gewicht van 1450kg en compact formaat (198cm lang, 85cm breed en 132cm hoog) maken transport en opslag een fluitje van een cent.

Natuurlijk is deze Ammann Rammax 1575 CE-gecertificeerd en voldoet hij aan alle Europese veiligheids- en gezondheidsnormen.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm. Let op: de prijs is exclusief BTW. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Kom langs en bewonder deze Ammann Rammax 1575 in het echt. We kijken ernaar uit je te helpen bij je aankoop.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1450 kg