• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ammann Rammax 1575 Trench Compactor 85cm DEFECT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAmmann
ModelRammax 1575 Trench Compactor 85cm DEFECT
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de robuustheid en prestaties van de Ammann Rammax 1575, een compacte wals gespecialiseerd in sleuvenwerk. Deze machine uit 2014 is voor de echte liefhebber die niet bang is om zijn handen vuil te maken en een goede deal weet te waarderen.

Zijn kracht komt van een Yanmar 3-cilinder dieselmotor met een vermogen van 15kW/20.4PK. Scoor een machine die gebouwd is om te presteren, met een hydrostatische transmissie die een soepele bediening garandeert. Ondanks zijn ruige aard, voorziet de Ammann in gearticuleerde middelbesturing voor precisie tijdens het werk.

En hoewel hij compact is in formaat, tilt de Rammax grootse taken met gemak. Met een werkbreedte van 85 cm kan dit werkpaard zelfs in de meest uitdagende omgevingen aan de slag. De wals heeft een leeggewicht van 1450 kg en zijn bescheiden afmetingen (lengte 198 cm, breedte 85 cm, hoogte 132 cm) maken het gemakkelijk om te vervoeren naar waar het werk je ook brengt.

Let wel, deze machine heeft wat liefde en aandacht nodig als het gaat om elektrische en bedrading issues. De machine is momenteel niet in staat om te starten en de mechanische componenten te controleren. Daarnaast ontbreekt de afstandsbediening. Een echte uitdaging voor de techneut die graag zelf sleutelt.

Echter, met de juiste aanpak kan deze Ammann Rammax 1575 een trouwe en krachtige partner worden op jouw bouwplaats. Dit wordt ondersteund door het CE-certificaat, wat aantoont dat hij voldoet aan de hoge veiligheid, gezondheid en milieunormen van de EU.

Ben je geïnteresseerd in deze robuustheid, maar wil je meer details zien? Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm om deze wals in actie te zien.

Beschikbaar tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30-12:30 en 13:00-17:00 uur. Klaar om je werk op te bouwen met de Ammann Rammax 1575?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1450 kg

Vergelijkbare machines