• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Putzmeister Aeronicer Foor Screed Pump

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2006

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPutzmeister
ModelAeronicer Foor Screed Pump
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om vloeren te egaliseren? Overweeg dan deze Putzmeister Aeronicer vloer egalisatiepomp. Deze machine is perfect voor het aanbrengen van zowel vloeibare als droge dekvloeren.

De betonpomp is uitgerust met een wormpomp en aangedreven door een robuuste 3-cilinder Kubota dieselmotor. Zijn solide bouw belooft een lange levensduur en consistente prestaties.

Zijn compacte formaat – 610cm lang, 210cm breed en 245cm hoog – maakt hem eenvoudig te manoeuvreren op krappe bouwlocaties. Ondanks zijn compacte afmetingen, weegt deze hardwerkende machine ongeveer 3000KG, wat blijk geeft van zijn robuuste bouwkwaliteit.

De betonpomp is gemonteerd op een gemakkelijk verplaatsbare tweeassige aanhanger. Echter, let op: deze is niet geregistreerd voor weggebruik.

De geschatte productiejaar is 2006, maar laat de leeftijd je niet afleiden. Putzmeister is een gerespecteerd merk dat bekend staat om zijn duurzame en betrouwbare machines.

Vergeet niet, deze geweldige betonpomp is slechts een deel van ons uitgebreide assortiment aan bouw- en constructieapparatuur. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00. Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en productvideo's. Houd er rekening mee, alle opgegeven gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. We kijken ernaar uit om je te helpen met je volgende project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3000 kg