• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Denka DL30 Telescopic Towable Boom Work Loft 3000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2003

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDenka Lift
ModelDL30 Telescopic Towable Boom Work Loft 3000cm
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Betreed de wereld van de hoogstaande prestaties met de Denka Lift DL30. Deze hoogwerker, volledig telescopisch en sleepbaar, biedt je totale controle en bereikbaarheid op indrukwekkende hoogtes.

Het grote voordeel is de maximale werkhoogte van maar liefst 30 meter, met een platformhoogte van 28 meter. Hierdoor kun je moeiteloos die hoogte bereiken die voor anderen onbereikbaar blijft. Een zijbereik van 11,60 meter maakt de DL30 ook ideaal voor werk dat zowel horizontaal als verticaal reikt.

Nog indrukwekkender is het draagvermogen. Zelfs op volledige hoogte en reikwijdte kan het platform nog altijd een stevige 200 kilogram tillen. Draag gereedschap, materialen en meer met je, zonder zorgen over maximale capaciteit.

De Denka Lift DL30 werkt op een set van 8 stuks 6V batterijen, waardoor je met een gerust hart kunt werken zonder te hoeven denken aan traditionele brandstoffen. En met een geïntegreerde acculader hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen. De machine is ontworpen met het oog op een lange levensduur en hoge prestaties, zoals blijkt uit het ledige gewicht van 3500 kilogram. Het maximale totale gewicht voor de trailer is eveneens 3500 kilogram, wat zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

De Denka Lift DL30 is geproduceerd in het jaar 2003 en wordt niet geleverd met registratiedocumenten. Hij is CE-gecertificeerd, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor meer uitgebreide foto's en productvideo's verwijzen we je graag naar onze website. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Kies voor uitmuntende prestaties, ongeëvenaarde hoogtes en duurzame betrouwbaarheid. Kies voor de Denka Lift DL30 hoogwerker.

Houd er rekening mee dat alle opgegeven afmetingen en gewichten bij benadering zijn en dat specificaties zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd kunnen worden en onderhevig zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines