• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Volvo EC140EL Tracked Excavator 15T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

4.037 uur

2017

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolvo
ModelEC140EL Tracked Excavator 15T
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren4.037 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Kom de kracht en betrouwbaarheid van onze Volvo EC140EL Hydraulic Tracked Excavator zelf ervaren. Deze machine, gebouwd in 2017, heeft slechts 4037 uur op de teller staan en werkt inclusief een robuuste dieselmotor van 90kW, type Volvo D4J. De machine is uitgerust met AdBlue-systeem om uitstoot te verlagen en voldoet zo aan alle milieu-eisen.

De graafmachine beschikt over een hydraulisch snelwisselbare bak en een stevige 300cm stick voor efficiënte en krachtige grondverplaatsing. Extra hydraulische aansluitingen bieden je de mogelijkheid om diverse opzetstukken te gebruiken. Daarnaast kun je op veiligheid vertrouwen: de machine is uitgerust met terugslagkleppen en rondom camera's voor zowel zij- als achteruitzicht.

Voor een comfortabele werkdag is de cabine afgesloten en voorzien van verwarming. Werken op verschillende ondergronden is geen probleem met de rupsbanden van 700mm. Met de 58cm brede bak is er voldoende capaciteit voor diverse werkzaamheden. De tweedelige arm geeft je bovendien een groter bereik.

Zijn leeggewicht van 14.930kg, gecombineerd met een verzendingslengte van 800cm, breedte van 270cm en hoogte van 330cm, maken deze machine een robuuste en betrouwbare keus voor al je graafwerkzaamheden. Dit model is CE-certified, dus voldoet aan alle Europese veiligheidseisen.

Kom langs tijdens openingstijden op werkdagen van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. Voor meer en gedetailleerde foto's, productvideo en informatie kan je terecht op onze website. De prijs is exclusief BTW. Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht14930 kg

Vergelijkbare machines