• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Power Tower Electric Push Around Work Lift 510cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2010

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelPower Tower Electric Push Around Work Lift 510cm
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Allereerst: neem de tijd om deze Power Tower push around elektrische werkhoogwerker uit 2010 met serienummer 12701110A, CE-gecertificeerd, in je op te nemen. Met zijn indrukwekkende werkhoogte van 510 cm en een platformhoogte van 310 cm stelt deze hoogwerker jou in staat om moeiteloos aan hoge gebouwen of constructies te werken.

Vergeet niet zijn stabiele platform van 150 cm x 65 cm mee te nemen. Dat geeft je alle noodzakelijke ruimte om in een comfortabele en veilige omgeving te werken. De hoogwerker is compact van formaat en weegt slechts 315 kg, wat het transport vergemakkelijkt. De machine heeft een hefvermogen van 250 kg waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse projecten.

Bovendien wordt hij aangedreven door een 12V elektrische motor met een 12V-batterij en heeft een geïntegreerde batterijlader. Deze machine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij is makkelijk te bedienen en slim op te bergen met een opgevouwen hoogte van 184 cm en lengte van 162 cm.

We willen graag benadrukken dat onze openingstijden van maandag tot vrijdag van 08:30 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur zijn. In het weekend zijn we gesloten. Voor meer gedetailleerde afbeeldingen en productvideo's kun je altijd onze site bezoeken.

Houd er rekening mee dat alle genoemde gewichten en afmetingen ongeveer zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving. Fouten daargelaten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht315 kg

Vergelijkbare machines