• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 10 HM10P Electric Vertical Mast Work Lift 10M

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

272 uur

2005

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 10 HM10P Electric Vertical Mast Work Lift 10M
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren272 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Maak kennis met de Haulotte Star 10 HM10P, een betrouwbare en robuuste verticale mast hoogwerker uit 2005 met slechts 272 bedrijfsuren. Deze machine, gemaakt door de gerespecteerde fabrikant Haulotte, is geoptimaliseerd voor maximale productiviteit in de meest compacte ruimtes.

Met proportionele bedieningselementen voor vloeiende, progressieve bewegingen en een kleine draaicirkel is de bediening eenvoudig en efficiënt. De Star 10 HM10P is zelfs op volle hoogte te besturen en de verticale jib vergroot de toegankelijkheid van het werkgebied met een bereik van 3 meter.

Met een licht gewicht voor langere werkcycli en een werkhoogte van maar liefst 1000cm, gecombineerd met een platformhoogte van 800cm, biedt deze machine een grote veelzijdigheid en effectiviteit voor verschillende toepassingen. De platformafmetingen van 99cm x 67cm en een liftcapaciteit van 230kg geven ruimte voor meerdere personen of materialen.

Ondanks zijn compacte afmetingen, met een hoogte van 199cm, lengte van 270cm en breedte van slechts 100cm, is de Star 10 HM10P krachtig genoeg om een helling van 23 graden te overwinnen. De machine loopt op een 24V batterij en is voorzien van een geïntegreerde batterijlader.

Zijn stevige, niet-markerende banden en robuustheid bevorderen de levensduur en stabiliteit. Deze machine is CE-gecertificeerd en onderhoudsvriendelijk.
Bekijk meer gedetailleerde foto's en de productfilm op onze website. Alle vermelde gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2575 kg

Vergelijkbare machines