• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ12 Electric Vertical Mast Work Lift 560cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

182 uur

2011

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ12 Electric Vertical Mast Work Lift 560cm
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren182 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Overweeg dan deze Skyjack SJ12, een verticale mast hoogwerker met een indrukwekkende werkhoogte van 560 cm.

Gebouwd in 2011, heeft dit model maar 182 uur op de teller. Een bewijs dat het nog in uitstekende staat verkeert. Het heeft een platformhoogte van 360 cm, ruim voldoende om de meeste klussen op hoogte uit te voeren. De afmetingen van het platform zijn 93 cm bij 69 cm, wat genoeg ruimte biedt om comfortabel te werken.

Deze hoogwerker is compact bij opslag, met een hoogte van 179 cm en een lengte van 137 cm als hij is ingeklapt. Met een breedte van slechts 76 cm, kan deze machine gemakkelijk op krappe plaatsen komen.

Ondanks zijn compacte formaat heeft deze hoogwerker een liftcapaciteit van 227 kg. Het kan hellingen tot 30 graden aan, wat handig is op ongelijk terrein. De banden zijn massief, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over lekrijden.

Met een eigen gewicht van 780 kg en een elektrische motor van 24V, wordt deze hoogwerker aangedreven door vier 6V-batterijen. De batterijlader is geïntegreerd en werkt op 100-240V, waardoor het opladen eenvoudig en gemakkelijk is.

De Skyjack SJ12 hoogwerker is CE-gecertificeerd en is gebouwd voor veilig en betrouwbaar gebruik. Bekijk de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website voor meer informatie.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Fouten en omissies zijn voorbehouden. De prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht780 kg

Vergelijkbare machines