• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Snorkel S1930E Electric Scissor Work Lift 780cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

184 uur

2013

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSnorkel
ModelS1930E Electric Scissor Work Lift 780cm
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren184 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een elektrische schaarhoogwerker die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid combineert? Overweeg dan deze Snorkel S1930E. Met een werkhoogte van 780 cm en een platformhoogte van 580 cm, tilt deze machine je met gemak naar die moeilijk bereikbare plaatsen.

Het ruime platform heeft binnenafmetingen van 156 cm x 74 cm, ideaal voor een breed scala aan taken. Daarnaast is er een uitschuifbaar platform van 91 cm, waardoor je nog meer bereik hebt. Met een liftcapaciteit tot 227 kg is er meer dan genoeg capaciteit om jou en je uitrusting naar boven te brengen.

Klein maar krachtig, deze Snorkel meet slechts 190 cm lang en 76 cm breed, en weegt ongeveer 1650 kg. Maar laat je niet misleiden door het formaat. De geïntegreerde elektrische motor en de vier 6V batterijen zorgen voor krachtige en ononderbroken prestaties. En met slechts 184 draaiuren op de teller, heeft deze hoogwerker nog een lange, productieve toekomst voor zich.

Extra voordelen zijn onder meer de geïntegreerde acculader en de niet-markerende banden, wat betekent dat het veilig binnenshuis kan worden gebruikt zonder vloeren te beschadigen. Het betreft een CE-goedgekeurd exemplaar, gebouwd in 2013 en geruststellend onderhouden en verzorgd sinds.

De afmetingen en gewicht van deze Snorkel S1930E maken het gemakkelijk om te vervoeren. Dit is een machine die je workflow moeiteloos zal verbeteren, waar je ook aan het werk bent. Bekijk voor meer informatie en gedetailleerde foto's onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1650 kg

Vergelijkbare machines