• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NSG Pop Up Mini Scissor Electric Work Lift 363cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2005

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNSG
ModelPop Up Mini Scissor Electric Work Lift 363cm
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te hanteren hoogwerker? Overweeg dan deze compacte NSG Pop Up Electric Mini Scissor Lift, model NSG0301 uit 2005. Met zijn adembenemend kleine formaat is deze machine wereldwijd erkend als de kleinste in zijn soort.

Ondanks zijn geringe afmetingen - een lengte van 113cm, breedte van 70cm en hoogte van 164cm - levert deze krachtpatser een indrukwekkende werkhoogte van 363cm en kan hij veilig tot 240kg dragen. Dat is meer dan genoeg voor een volwassen persoon en alle benodigde gereedschappen.

Met een gewicht van slechts 215kg is deze mini schaarlift gemakkelijk te transporteren. De elektrische motor wordt gevoed door een 12V batterij. Let op: er zit geen oplader bij. Ondanks zijn compacte design, hoef je je geen zorgen te maken over stabiliteit of veiligheid: de machine voldoet aan alle CE-normen.

Voor een beter beeld van deze mini schaarlift, bezoek onze website voor uitgebreide foto's en een productvideo. Hier kan je de compacte grootte en natuurlijke wendbaarheid van deze machine in actie zien.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, compacte en gebruiksvriendelijke hoogwerker, dan is de NSG Pop Up Electric Mini Scissor Lift NSG0301 absoluut de machine die je nodig hebt. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat de specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg

Vergelijkbare machines