• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Caterpillar 257B

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2.100 uur

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

HEESAKKERS

Nieuwstraat 1
6031NG Nederweert

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Model257B
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren2.100 uur

Omschrijving

Trek de aandacht met deze indrukwekkende Caterpillar wiellader, model 257B High Flow. Deze machine is meer dan alleen een indrukwekkende externe verschijning, het presteert ook net zo goed als het eruit ziet. Met een nette en frisse uitstraling schiet deze Caterpillar wiellader direct in het oog.

Toe aan goed functionerend en betrouwbaar zwaar materieel? Deze wiellader wordt gekenmerkt door de consistente, goede prestaties die het levert. In zijn geheel is de machine zeer goed onderhouden geweest. Verwacht geen technische problemen, deze Caterpillar wiellader is hierdoor direct gereed voor gebruik.

Bovendien zijn de rupsen, een cruciaal onderdeel van de machine, nog voor 80% in goede conditie. Dit betekent dat ze een lange levensduur hebben en nog vele uren gewerkt kunnen worden zonder vervanging nodig te hebben.

Bij deze aankoop wordt ook een bijpassende bak geleverd, evenals palletvorken en een snelwissel. Met deze accessoires verhoog je de functionaliteit van de wiellader en kan je bovendien veilig en efficiënt de job klaren.

Bij verdere interesse of vragen over deze Caterpillar wiellader, nodigen we je uit om contact op te nemen. We staan voor je klaar om verdere informatie te verstrekken. Neem de stap vandaag nog en verbeter je materieelcollectie met deze betrouwbare Caterpillar wiellader.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines